TRE Amstelveen
  • darkblurbg

 

Als je niet mee kunt of wilt doen aan een groepstraining dan is TRE privé een mogelijkheid bij Rzijn. Het voordeel is dat je veel ruimte voor vragen en individuele aandacht hebt.

Tijdens TRE privé leer je onder begeleiding zeven eenvoudige en volkomen veilige oefeningen te doen die het natuurlijke mechanisme van schudden en trillen oproepen. Deze zogenaamde neurogenetische trillingen resulteren in een diepe ontspanning en kalmering van je spieren en zenuwstelsel, waardoor je weer in je natuurlijke, gebalanceerde staat van zijn komt.

Ik raad je een privé sessie aan als het de eerste keer is dat je TRE doet en liever niet in een groepje wilt/kunt zijn.

 

Je investering: €120,00 (1,5 uur). Een vrijblijvend (telefonisch) gesprek vooraf kan altijd.

De ervaring leert dat een paar extra sessies heel nuttig zijn. Daarom beveel ik mensen aan om in de eerste paar weken nog persoonlijk in het nieuwe proces begeleid te worden. Vaak zijn er veel nieuwe ervaringen en daarmee mogelijk ook vragen. Een extra samenkomst kan ook een nieuwe opening geven in het ontladingsmechanisme.

 

Speciaal pakket:

3 sessies: 1 privé sessie van 1,5 uur à €120,00, twee vervolgsessies van 1 uur à €85,00 en een boekje met oefeningen à €5,00. In totaal € 285,00 incl btw (i.p.v. € 295,00).

5 sessies: 1 privé sessie van 1,5 uur à €120,00, vier vervolgsessies van 1 uur à €85,00 en een boekje met oefeningen à €5,00. In totaal € 450,00 incl btw (i.p.v. € 465,00).

Duo-sessies: €200,00 (1,5 uur)

Speciaal pakket:

3 sessies: 1 duo sessie van 1,5 uur à €200,00, twee vervolgsessies van 1 uur à €140,00 en een boekje met oefeningen à

€5,00. In totaal €475,00 incl btw (i.p.v. €485,00).

 

Referenties:

Mary: 'In het begin was ik wat huiverig om TRE in het bos te doen, maar toen ik zag waar mijn man terecht kwam was ik ook om. Wat een heerlijke plek. Niemand kon me zien, alleen de vogels. Ik had niet verwacht dat ik me door TRE zo zou ontspannen. Na de sessie voelde ik me op een prettige manier leeg.' Isabel bedankt voor de warme en professionele ondersteuning.'

John: 'Ik had niet verwacht dat ik me zo ontspannen. Ik voelde me als een zak aardappelen. En wat onwijs lekker om het buiten in de natuur te doen.'

Yvetta: 'Door TRE voel ik mijn lichaam weer en kwamen emoties los. Isabel is een mooi, fijn mens. Een warme, veilige haven om te ontspannen. Om los te laten en te verbinden met liefde. Isabel brengt je weer veilig 'thuis'.

 

Ik werk op diverse locaties en Coronaproof!

-Praktijk Rentmeesterslaan 65, Amstelveen

-Amsterdamse bos. Bij goed weer heb ik een mooie afgeschermde plek onder de bomen met als het even kan een zonnetje.

-Bij je thuis als je in of rond Amstelveen woont

-Op ons ruime, comfortabele en moderne zeilschip 'Marie' aan de Werfkade 4 in Amsterdam Noord

-via Skype

 

Meld je aan

Note: Zorg dat je TRE aanleert door een professional!
check: https://traumaprevention.com/tre-provider-list/