• darkblurbg

Als je niet mee kunt of wilt doen aan een groepstraining dan is TRE privé een mogelijkheid bij Rzijn. Het voordeel is dat je veel ruimte voor vragen en individuele aandacht hebt.

Tijdens TRE privé leer je onder begeleiding zeven eenvoudige en volkomen veilige oefeningen te doen die het natuurlijke mechanisme van schudden en trillen oproepen. Deze zogenaamde neurogenetische trillingen resulteren in een diepe ontspanning en kalmering van je spieren en zenuwstelsel, waardoor je weer in je natuurlijke, gebalanceerde staat van zijn komt.

Ik raad je een privé sessie aan als het de eerste keer is dat je TRE doet en liever niet in een groepje wilt/kunt zijn. Eventueel kan de sessie bij je thuis als je in of om Amstelveen woont en anders via Skype.

Je investering: € 110 (1,5 uur). Een vrijblijvend (telefonisch) gesprek vooraf kan altijd.

De ervaring leert dat een paar extra sessies heel nuttig zijn. Daarom beveel ik mensen aan om in de eerste paar weken nog persoonlijk in het nieuwe proces begeleid te worden. Vaak zijn er veel nieuwe ervaringen en daarmee mogelijk ook vragen. Een extra samenkomst kan ook een nieuwe opening geven in het ontladingsmechanisme.

 

Speciaal pakket:

3 sessies: 1 privé sessie van 1,5 uur à € 110, twee vervolgsessies van 1 uur à € 75 en een boekje met oefeningen à € 5, in totaal € 250 incl btw (i.p.v. € 265)

5 sessies: 1 privé sessie van 1,5 uur à € 110, vier vervolgsessies van 1 uur à € 75 en een boekje met oefeningen à € 5, in totaal € 390 incl btw (i.p.v. € 415)

 

Meld je aan

Note: Zorg dat je TRE aanleert door een professional!
check: https://traumaprevention.com/tre-provider-list/

TRE Amstelveen