• darkblurbg
 
Food for your Soul

7 dagen Mindfullness, Schilderen en Gezond Eten in de Drôme, Zuid-Frankrijk


Heb je zin in een yoga/mindfulness vakantie en spreekt de combinatie met schilderen en gezond eten jou aan?

Ga dan mee naar het prachtig gelegen vakantiehuis ‘Le Rêve’ in de Drôme, in Zuid-Frankrijk. Mindfulness, schilderles, gezond eten, uitrusten én genieten staan op het programma. Gun jezelf een week Food for your Soul.

Dagprogramma:
In de ochtenden starten we, na het ontbijt, met de Mindfulness intensive training van Jon Kabat-Zinn. (Bodyscan, zitmeditatie, stilte-momenten, aandacht voor ademhaling, yoga-onderdelen en meer). Daarna kun je genieten van een gezonde, vers bereide lunch en wat tijd voor jezelf . In de namiddag volg je een schilderles-sessie in de tuin of in de omgeving van ‘Le Rêve’. Deze sessie sluit thematisch aan op het Mindfulness-programma. ‘s Avonds schuiven we samen aan voor een heerlijk diner. En dat alles tussen de glooiende koren- en lavendelvelden van de Drôme! 

In het programma is tussendoor voldoende tijd om te genieten van het heerlijke zwembad, wandelen of fietsen, luieren, lezen of doen waaraan je op dat moment behoefte hebt. Op woensdagochtend ben je vrij. Dan is een bezoek aan de lokale markt een optie. In de middag is er stilte in de natuur en een verrassingselement.

Voor wie is deze retraite?

Voor jou, als je een druk leven leidt (al is het alleen maar in je hoofd) of meer over jezelf te weten wilt komen. Voor jou, vader of moeder met een overvolle agenda, of mantelzorger die behoefte heeft om zich eens goed op te laden. Of voor jou, als je jezelf wilt verwennen, tot rust wilt komen, andere mensen wilt ontmoeten en een week voluit wilt genieten.

Kosten

De all-in investering bedraagt € 1.050,--  voor de hele week, op basis van een gedeelde 2-persoons kamer. Het boeken van een 1-persoonskamer (beperkt beschikbaar) is mogelijk tegen een meerprijs van € 100,--. De prijs is exclusief vervoerskosten van Nederland naar ‘Le Rêve’.

Nu lentekorting!!!!

75 euro minder tot 1 april. Wees er snel bij!

 

Benieuwd hoe het er allemaal uitziet in ‘Le Rêve’? Kijk dan op: www.vakantiehuislereve.nl

Wil je meer inhoudelijke informatie? Mail dan naar info@rzijn.nl of bel Isabel: 06-51325423.

Isabel (mindfulness www.rzijn.nl), Linda (schilderen www.linda-art.nl) en Pien & Andra (koks gespecialiseerd in heerlijke en supergezonde maaltijden die rekening houden met eventuele allergieën/intoleranties www.nous2.nl) heten je van 8-15 juni van harte welkom in het vakantiehuis van gastvrouw Anne. Wees er snel bij, want er kunnen maximaal 12 mensen mee...

Hopelijk zien we je dan!
 

TRE Amstelveen