TRE Amstelveen
  • darkblurbg

 

In de Mindfulness training leer je om met vriendelijke, niet (ver)oordelende aandacht in het hier en nu aanwezig te zijn. De vaardigheid om in aandacht te zijn, bouwen we op in negen bijeenkomsten van tweeënhalf uur. Hierin wordt interactieve uitleg over het hoe en waarom van Mindfulness afgewisseld met verschillende technieken zoals de lichaamsscan, zitmeditatie en eenvoudige yoga-oefeningen. Je leert vooral door zelf te ervaren, maar ook door uitwisseling van ervaringen met mij. Daarnaast zijn oefeningen thuis cruciaal om je de stof eigen te maken.

Als je niet mee kunt of wilt doen aan een Mindfulness groepstraining, dan kun je via Rzijn ook individueel aan de slag met Mindfulness. Deze training is onder begeleiding op een tijdstip en plek die we gezamenlijk bepalen. Je krijgt acht weken lang, iedere week een sessie van 1,5 uur, waarin we oefeningen doen, je ervaringen doornemen en het huiswerk bespreken. Daarnaast zijn oefeningen thuis cruciaal om je de stof eigen te maken.

Neem vrijblijvend contact op, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.

Investering €650,00. Werkboek en usb-stick met oefeningen zijn inbegrepen.

Meld je aan

Belangrijke mededeling! Deze website wordt per 13 december 2023 opgegeven. Daarna ben ik alleen te vinden via www.mariemindfulsailing.com