TRE Amstelveen
  • darkblurbg

 

Mijn naam is Isabel Visser. Ik verzorg de training / coaching in mindfulness, yoga, TRE (level 1 en 2), ademwerk en creatieve expressie bij Rzijn en www.mariemindfulsailing.com

De voertaal is Nederlands, Engels of Frans, alhoewel ik ook redelijk de Spaanse taal beheers.

Mijn missie is om jou het gereedschap aan te reiken waarmee jij het maximale uit je leven kunt halen. Ik zie jou graag je leven leiden en stoppen met je leven te lijden!

Na het overlijden van mijn lief in 2001 bleef ik achter met onze zoon van 1 jaar. Ik maakte de balans van mijn leven op. Ik had een studie Communicatie afgerond, een baan als (beeld)redacteur/adviseur en was tevreden, niet gelukkig. Een 'wandelend hoofd', voelde ik me. Ik liet me lijden door veiligheid, er moest immers brood op de plank. Maar wat graag wilde ik leven vanuit mijn hart en meer doen wat bij me past ofwel voluit leven!

Verschillende therapeuten en trainers hielpen mij weer een stevig fundament te krijgen. Ik neem gedachten voor wat ze zijn, vóél, en leef bewuster en lichter. Hoe fijn is dat! Maar wat graag wilde ik dit overbrengen op anderen. Vanaf 2012 deed ik dit in combinatie met mijn vaste parttime baan. Sinds 1 januari 2019 zonder die vastigheid. Jawel, ik heb de vastgeroeste conditionering van controle durven loslaten en heb de vrije val gemaakt.

Hoe dat voelt? Spannend, avontuurlijk, krachtig en levend. Graag volg ik de gedachte van Pippi Langkous: 'Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.'

Ik ben gecertificeerd trainer/coach/provider in mindfulness (Mindfulness Based Stress Reduction), TRE (Tension/Trauma Releasing Exercises), Raja/Yin-yoga en ademwerk. Niets liever doe ik dan jou helpen om ook (weer) een stevig fundament te bouwen en te ontdekken wie je bent en wat je kunt. Hierdoor krijg je rust, zelfvertrouwen, flexibiliteit en neemt je concentratie toe. Kortom, je algehele welzijn verbetert. Wie wil dat nou niet?

De trainingen Persoonlijk Leiderschap, NLP en de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen hebben mij extra tools gegeven om mijn kwaliteit als trainer/coach en de vorm waarin ik les geef verder uit te bouwen.

Mijn benadering is open, integer en met humor. Doorgaans ben ik speels met taal, expressief in houding en creatief met kunstvormen waar mogelijk.

 

Meld je aan