• darkblurbg

Als je niet mee kunt of wilt doen aan een groepstraining dan is TRE privé een mogelijkheid bij Rzijn. Het voordeel is dat je veel ruimte voor vragen en individuele aandacht hebt.

Tijdens TRE privé leer je onder begeleiding zeven eenvoudige en volkomen veilige oefeningen te doen die het natuurlijke mechanisme van schudden en trillen oproepen. Deze zogenaamde neurogenetische trillingen resulteren in een diepe ontspanning en kalmering van je spieren en zenuwstelsel, waardoor je weer in je natuurlijke, gebalanceerde staat van zijn komt.

Ik raad je een privé sessie aan als het de eerste keer is dat je TRE doet en lichamelijke of mentale ongemakken ervaart in je dagelijkse leven. Dat kan bij je thuis of in de praktijk.

Je investering voor een privé sessie van 1 uur is € 75  en op vrijdag overdag. Een andere dag of avond is bespreekbaar.

Daarna kun je zelf thuis aan de slag. De ervaring leert dat een paar extra sessies heel nuttig zijn. Daarom beveel ik mensen aan om in de eerste paar weken nog persoonlijk in het nieuwe proces begeleid te worden. Vaak zijn er veel nieuwe ervaringen en daarmee mogelijk ook vragen. Een extra samenkomst kan ook een nieuwe opening geven in het ontladingsmechanisme.

Je investering voor drie privé sessies van 1 uur is € 195 (i.p.v. € 225)

 

Meld je aan

TRE Amstelveen