• darkblurbg

Mijn naam is Isabel Visser. Ik verzorg de training / coaching in Mindfulness, TRE en Yoga bij Rzijn. Mijn missie is om jou het gereedschap aan te reiken waarmee jij het maximale uit je leven kunt halen. Ik zie jou graag je leven leiden en stoppen met je leven te lijden!

Na een tragische gebeurtenis in 2001 maakte ik de balans van mijn leven op. Ik had een studie HEAO-Communicatie afgerond, een baan als (beeld)redacteur bij KLM en was daar tevreden over, niet gelukkig. Ik voelde me een 'wandelend hoofd', liet me leiden door veiligheid, er moest immers brood op de plank. Maar wat graag wilde ik leven vanuit mijn hart en doen wat bij me past.

Nu, verschillende therapeuten verder, voel ik weer een stevig fundament. Ik neem gedachten voor wat ze zijn, vóél, en leef bewuster en lichter. Terug in mijn kracht en weten wie ik ben.

Ik ben gediplomeerd trainer/coach Raja Yoga, Mindfulness (Mindfulness Based Stress Reduction) en TRE (Tension/Trauma Releasing Exercises) en doe niets liever dan jou te helpen om ook (weer) een stevig fundament te bouwen. Hierdoor krijg je rust, zelfvertrouwen, flexibiliteit en neemt je concentratie toe. Kortom, je welzijn verbetert. Wie wil dat nou niet?

De trainingen Persoonlijk Leiderschap, NLP en Kunstzinnig Dynamisch Coachen hebben mij extra tools gegeven om mijn kwaliteit als trainer/coach en de vorm waarin ik les geef verder uit te bouwen.

 

Meld je aan

TRE Amstelveen